Welkom
Wij worden beoordeeld met een 9.5!

Zie wat andere klanten over ons zeggen!

9.5 / 10
993 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
5 sterren
79%
4 sterren
18%
3 sterren
2%
2 sterren
1%
1 sterren
0%
993 beoordelingen in totaal

CH Brasser

25 januari 2023

goed matras snel geleverd prima keus

Mohamed Said Ahmed

22 januari 2023

Een product van hoge kwaliteit, comfortabel voor de rug, en de klantenservice beantwoordt snel alle vragen, uitstekende service en voor een geweldige prijs.Ik raad aan om met hen in zee te gaan.

Kuijper

22 januari 2023

Fijn bedrijf, snelle bezorging en product was goed verpakt.

wiebejan

20 januari 2023

een top matras

Schelfaut Ludwig

19 januari 2023

Goed

B. de Wit

18 januari 2023

Duidelijke site. Snelle levering. Netjes verpakt.

Vriendelijke bezorger. Beetje vreemd was wel dat binnen in de verpakking ook een adreslabel van iemand anders zat. Dachten eerst dat de topper verkeerd bezorgd was.

Lenie

17 januari 2023

In een woord geweldig

Van Durme

16 januari 2023

Reageren zeer snel en duidelijk op mails, levering zoals afgesproken.

Yumurtaci

14 januari 2023

Prima.

Nathalie Berendsen

14 januari 2023

Snelle reactie van de klantenservice.
Artikel goed verpakt en kregen advies voor het openen van de verpakking. Top!

Maggie

14 januari 2023

Top proudukt een snelle gooie aflevering

Rudolf Staal

14 januari 2023

Goed product!

Nicole tabbers

10 januari 2023

Supergeweldige service.Zeer klantvriendelijk. Door mij verkeerde maat matras besteld ,is zonder probleem snel omgeruild tegen juiste maat.

Greetje

8 januari 2023

Geweldig ligt heerlijk

J M. Bloem

8 januari 2023

Goede website, veel keuze zeker ook doordat we een afwijkende maatvoering hebben, snel geleverd, goed verpakt, een aanrader

Carla

4 januari 2023

zeer snel opgestuurd en goed verpakt. TOP.

Ton

4 januari 2023

Helemaal prima. Snelle levering. In het verleden een matras omgewisseld en dat ging ook heel soepel.

Mandy

17 december 2022

Heel tevreden met de keuze die we hebben gemaakt. Niet alleen het matras zelf, maar ook bij deze leverancier.

Martin

15 december 2022

Ze komen hun afspraken na en leveren lekker snel.

Corrie

15 december 2022

Fantastisch ik ga iedereen die een nieuwe matras nodig heb dit vertellen

Dick

12 december 2022

Duidelijke informatie en snelle levering.

Karina van de velde

12 december 2022

Stevige matras . Goed afgewerkt.ik ben heel tevreden.

Elizabeth

11 december 2022

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Van Gelder

6 december 2022

Ligt goed,fijn matras

Annick

6 december 2022

Lekker warm in het begin ruikt het wel.

Jan

3 december 2022

Prima firma. Website wat eenvoudig ed. Maar als je zulke voordelige goede materassen maakt kun je ook niet allerlei dure sites maken ed. Snelle levering van 2 dagen. Reageren snel op de mail.

Edith

1 december 2022

Top!

Rita op

25 november 2022

Snelle levering.

Wietze

25 november 2022

Snelle levering, meer kan ik er op dit moment niet van zeggen want ik heb nog niet met de klantenservice te maken gehad.

Ingrid

24 november 2022

Helemaal goed ! Geld dubbel en dwars waard

De Metsenaere Erik

20 november 2022

Correcte en vlugge levering

Anne

18 november 2022

Communicatie is top. Heel snel antwoord op je vragen.

Muriel

8 november 2022

Snelle en correcte levering!

Wilma

6 november 2022

Snelle levering

Antoine Dewit

4 november 2022

Deze ligt prima en werd snel en correct afgeleverd . Veilig verpakt .

Jean

3 november 2022

Had eerst verkeerd matras besteld.
Werd zonder problemen geruild. Nieuw matras besteld
Matras werd gebracht en andere opgehaald.
Goede communicatie via de mail, ook wat betreft bezorg moment.
Geld retour matras binnen paar dagen weer op rekening.
Aardige bezorger.
Goed geregeld!

wouda

2 november 2022

geweldig zeer goede matras zorgvuldig verstuurt en ontvangen volgens afspraak

Ellie Devos

29 oktober 2022

Scherpe prijzen, nog geen 500€ betaald voor twee matrassen! De levering ging ook heel vlot en vriendelijk. De matrassen zijn heerlijk zacht, we slapen terug prima!

Lin

28 oktober 2022

Goed telefonisch advies gehad en netjes op tijd geleverd

Johan

26 oktober 2022

Levering zoals voorzien , goed product , goede communicatie

Luc

25 oktober 2022

Communicatie mocht wat beter, bestelling kwam een dag later dan beloofd en dan nog dienden wij eerst zelf contact op te nemen.

Kurt

23 oktober 2022

Nog maar zelden zo'n goede en vriendelijke service gehad

W. van Dijk

23 oktober 2022

Supersnel geleverd , ligt lekker !

kees

18 oktober 2022

uitstekend

Greetje

16 oktober 2022

Snelle levering goede informatie op de site

Patrick

13 oktober 2022

Ja kan volgens mij niet beter ligt heerlijk stevig past zich aan aan mijn lichaam,word uitgeruster wakker.

Marjan

10 oktober 2022

Snelle en correcte levering

Lucy

4 oktober 2022

Goede service

claudine

4 oktober 2022

een aanrader !

Marion

26 september 2022

Prima

Schrijf zelf een review

Algemene reviews

  • Review over Riva Fabrieksmatras®
  • Aantal sterren