Welkom
Wij worden beoordeeld met een 9.5!

Zie wat andere klanten over ons zeggen!

9.5 / 10
896 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
5 sterren
79%
4 sterren
18%
3 sterren
2%
2 sterren
1%
1 sterren
0%
896 beoordelingen in totaal

Van der sluijs

22 mei 2022

Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs en snelle levering

Ted Zandstra

22 mei 2022

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Guido

20 mei 2022

Snel, keurig geprijsd, goede voorwaarden

Toos

20 mei 2022

Niet binnen 24 uur geleverd , maar wel goede service gehad na email contact .

Albert vsser

18 mei 2022

het is een fijne en goede Firma die je echt hulp geeft bij het zoeken naar een geschikt matras
echt een aanrader en het assortiment is 4ruim voldoende
denk dat het verstandig is als men een matras gaat kopen EERST EVEN OP DEZE SITE TE KIJKEN
kan uit ervaring zeggen dat de bedrijven die hun waar aanbieden vaak te duur zijn en de service slecht

Magriet

17 mei 2022

Bestelling naar snel en naar tevredenheid afgehandeld.

Gerrit

9 mei 2022

Een goede matras voor weinig geld

John

9 mei 2022

Snelle en goede levering.

Jelle

5 mei 2022

Snel, goed en concurrerend.

Reinder

2 mei 2022

Perfect snel geleverd

Willie

27 april 2022

Perfect, voor een klein prijsje.
Echt super goee

philip

24 april 2022

goede en snelle levering

Reynders Rudi

20 april 2022

zeer goed

Martjo Ritsema

19 april 2022

Prima

Willemsen

18 april 2022

Prima

J

16 april 2022

Correcte informatie, snelle levering

Xiomara

15 april 2022

Ben tevreden

Monica

15 april 2022

Goede service, mooi op tijd geleverd.

Teleurgesteld

14 april 2022

Zie hierboven. Matras is gewoon goed

Ans Stevens

10 april 2022

Snelle levering

Martina

10 april 2022

Blijft mooi en ligt heerlijk , top zeer tevreden.

Janine

10 april 2022

Hoewel mijn product op voorraad was moest ik toch 6 dagen wachten ipv de beloofde 24 uur. Onze vorige aankoop werd wel binnen 24 uur geleverd.

Hinke

5 april 2022

Niet geschikt voor mijn rug

Trooskens

4 april 2022

Snelle bezorging, goede service

Bernard

3 april 2022

Heel vlugge levering en alles correct verlopen.

Margot

29 maart 2022

Heel goed

VHJM Kocken

28 maart 2022

snelle service, maar de bezorging was zeer slecht. Matras was gewoon over de poort gegooid!

Anna

27 maart 2022

Een mooi product.

B. Kristel

24 maart 2022

Snelle levering en goed verpakt afgeleverd, goede communicatie over leveringstijd

Theo Tielman

23 maart 2022

Werkelijk een toporganisatie. Via internet een topmatras besteld welke koud en traagschuim had. na een paar nachten hierop te hebben geslapen bleek dat wij wakker werden met een stijve rug. Na telefonisch advies van Lara (klantenservice) hebben wij gekozen voor een traagschuim matras. Deze keurig volgens afspraak ontvangen.
Matras weer zonder problemen opgehaald en omgeruild voor het ander matras. Een zaak die de omruilgarantie dus serieus neemt. Wij slapen nu heerlijk op dit matras met dank aan dit bedrijf. Een bedrijf die zijn afspraken nakomt

van Mill

22 maart 2022

Heb het matras retour aangemeld en dit is keurig afgehandeld! Het geld stond met 2 dagen terug op m'n rekening.

Willemien

20 maart 2022

Goede service en vlotte levering

lydia hendriks

19 maart 2022

mooi matras

Hans Henderik

19 maart 2022

Keurig bedrijf goede service

frans claessens

16 maart 2022

Komt afspraak na, snel geleverd.Niets op aan te merken

Esther

15 maart 2022

Top service, goede communicatie, snel terugbericht, goed advies

Z

14 maart 2022

Leveren op tijd.

P.Bosman

14 maart 2022

het beloven van in 24 uur bezorgen is geworden 4 dagen dat viel en kan beter

Jeroen

13 maart 2022

goede en snelle levering

wilms

13 maart 2022

Goed

Heuvel

11 maart 2022

Heel goed

Fred S

11 maart 2022

Top kwaliteit

Anita

10 maart 2022

Fijne topper

martin nieuwenhoff

10 maart 2022

Besteld en op tijd geleverd

hans

6 maart 2022

matras is snel geleverd,

cobie sohier

1 maart 2022

Fantastisch goed ik had er al een besteld eentje van 2meter bij 180 ben kleiner gaan slapen 2meter bij 140 andere aan me zoon gegeven ook te vreden

Habets

28 februari 2022

Snelle levering goede service

Angelique

28 februari 2022

Snel geleverd!

Melisa

28 februari 2022

Er is 3x een verkeerde maat geleverd. Steeds netjes opgelost, maar toch.

Hellen

28 februari 2022

Dikke 5 sterren als ik meer kon geven deed ik dat, mooie aanbieding voor mij 2 Matrassen 70 bij 200 goed verpakt makkelijk in uitpakken en met beetje hulp van mij kon ik zelf meteen al erop liggen, kwaliteit is super. Slaapt goed.
Aanrader en zou er zo nog vaker bestellen.
Heel erg bedankt voor snelle levering

Schrijf zelf een review

Algemene reviews

  • Review over Riva Fabrieksmatras┬«
  • Aantal sterren