Gratis bezorging
Standaard maten binnen 24 uur geleverd
5 jaar schriftelijke fabrieksgarantie
100 dagen proefslapen
Nederlands fabricaat
Welkom
Wij worden beoordeeld met een 9.6!

Zie wat andere klanten over ons zeggen!

9.6 / 10
708 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
5 sterren
80%
4 sterren
18%
3 sterren
2%
2 sterren
0%
1 sterren
0%
708 beoordelingen in totaal

A.coskun

17 oktober 2021

Monique

17 oktober 2021

Geweldig snelle, nette levering. Matras is goed verpakt. Ook het 100 dagen proefslapen is een mooie regeling.

Cobien

15 oktober 2021

Goede service en behulpzaam.
Wij zijn erg tevreden.

Joost

15 oktober 2021

Zeer tevreden over het leveren en de service.

jac

14 oktober 2021

goed product

Elly

12 oktober 2021

Had het veel eerder moeten ontdekken
RIVA TOP

A vd Schaaf

11 oktober 2021

Supper

Irho

11 oktober 2021

Prima bedrijf, snelle nette levering en duidelijke communicatie

Hennie

10 oktober 2021

Snel geleverd

M.O. van Lienden

5 oktober 2021

Snelle en vlotte levering en keurig aangekondigd wanneer de levering plaats vond.

G.M. van der Voort-Mulder

5 oktober 2021

Als ik de rits open kon maken dan zou ik zeer tevreden zijn, maar nu niet

Ron klaassen

4 oktober 2021

Snelle levering en mooie prijzen.

vermaas

3 oktober 2021

het is een genot om op te slapen,dat houd in, een niet onderbroken nachtrust
wij zijn heel tevreden met onze aankoop.
wij bevelen het matras aan.

Nel

29 september 2021

Erge vlotte levering en leuke aanbiedingen.
Zeer tevreden.

Ronald

27 september 2021

Komt beloftes na en dat wekt bij mij het nodige vertrouwen

AMARJIT KAUR

26 september 2021

The matras feels great I swapped it from the silver. The bed came a little damaged but they will send another cover for free. Had problems with delivery, came 1 day after scheduled time.

T Beudeker

25 september 2021

T ligt heerlijk en doet mn rug erg goed.

Georgette

20 september 2021

Snelle service en duidelijk in informatie.

berrevoets

20 september 2021

Keurige communicatie, snelle levering

Geert Vis

18 september 2021

Vond de prijs aan de lage kant, dus had bedenkingen over de kwaliteit, maar het is een prima matras niet te hard en niet te zacht. een aanrader.
Met vriendelijke Groeten Geert.

B. Heijdra

17 september 2021

Te zacht
Ook de verzending verliep raar

Carla van der Wilt

15 september 2021

keurig matras

uschi

14 september 2021

Snelle keurige levering

Maurice van Wevering

14 september 2021

Het matras werd keurig op tijd gelevererd.
bij het uitpakken zag ik dat er een beschadiging op zat
ik heb een mailtje gestuurd en de volgende dag kreeg ik net een mailtje
terug dat ik een nieuwe hoes kreeg opgestuurd .
En dat werd 2 dagen later bezorgd
de service is goed ondanks dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn
reageren ze binnen en dag op mail en komen de afspraken na

Emile van Kessel

10 september 2021

Snelle levering een prima prijs voor een nieuw matras. Duidelijke website.

Vraagje word er nog een extra factuur verstuurd van het gekochte product?

S

10 september 2021

Mooie site. Snelle levering. Veel keuze!
In ons geval bijzondere maat, nl. 100x200cm!

G.VERZIJLBERG

7 september 2021

GOEDE KWALITEIT.
DIK TEVREDEN.

T Beudeker

7 september 2021

T ligt heerlijk en doet mn rug erg goed.

Hannah

5 september 2021

Uitstekende service. Snelle levering. Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. Dacht dat het bed groter was. Ik kon het zonder problemen omruilen voor een kleinere maat. En omdat die goedkoper was kreeg ik nog geld terug gestort. Er wordt duidelijk verteld wanneer er geleverd word. En ze geven een tijdspanne aan van twee uur. Dus je zit ook niet de hele dag te wachten. Ik ben echt zeer tevreden

Geurtz

5 september 2021

Heerlijke topper, zeer tevreden

Sylvia Margriet

1 september 2021

Het bezorgen ging een beetje mis maar uiteindelijk toch gekregen. Ben zeer tevreden

Sandra

31 augustus 2021

Prima

Robert

31 augustus 2021

goede prijskwaliteit verhouding en snelle levering

Wildeboer Thom

30 augustus 2021

Prima service en levering

Gert-Jan

30 augustus 2021

Bijzonder snelle en correcte levering van een mooi product!

Carla

29 augustus 2021

Binnen 2dagen in huis gaat razend snel. LIGT fantastisch. Sta verfrissend op HERBOREN.

Thea

29 augustus 2021

De eerste keer dat wij met Riva in contact zijn geweest. Alle vragen die je hebt worden heel correct en snel beantwoord.
Aan iedereen aan te bevelen. Als ik weer iets nodig zou hebben ga ik direct weer naar RIVA.

Hennie

26 augustus 2021

ben daar zeer tevreden over, doch had er hoes bij verwacht.

Natalie

26 augustus 2021

goede service. Snelle reactie op vragen. Snelle levering

Rob Bekenkamp

26 augustus 2021

Snelle en goede levering, geheel volgens afspraak.

Twan Rommen

25 augustus 2021

Goed matras iets aan de zachte kant !

Gerda

25 augustus 2021

Het matras is gewoon op tijd geleverd. Hij was keurig verpakt en ik kon hem makkelijk uitrollen over mijn ander matras. Prima service dus. Hartelijk dank !

parlevliet

25 augustus 2021

slaap goed ook de maat is heerlijk

Yvonne

24 augustus 2021

Contact gehad met klantenservice vis mail. Snelle reactie. Goed advies en snelle.servische ook een klacht gehad. Deze is snel opgelost. Goed bedrijf!!

F.Duin

24 augustus 2021

PRIMA

Evers

24 augustus 2021

Snelle levering

wim jansen

24 augustus 2021

correcte uitvoering van opdracht en vlotte levering

AMARJIT KAUR

22 augustus 2021

Good fast service!

Ruud Baas

21 augustus 2021

We ontvingen beide matrassen in goede staat en ook binnen 3 dagen,alleen ontbraken de gratis kussens, na een e-mail kreeg ik binnen 2uur een keurig antwoord met excuses en belofte dat deze nagezonden zouden worden, ook dit ontvingen we binnen 3 dagen . Al met al zeer tevreden met de algehele afhandeling

Koen

20 augustus 2021

Snelle levering,kussens waren vergeten,maar na een mailtje waren ze er de volgende dag.Prima bedrijf.

Schrijf zelf een review

Algemene reviews

  • Review over Riva Fabrieksmatras®
  • Aantal sterren