Gratis bezorging
Standaard maten binnen 24 uur geleverd
5 jaar schriftelijke fabrieksgarantie
100 dagen proefslapen
Nederlands fabricaat

In verband met de drukte is het mogelijk dat uw levering iets vertraging oploopt. Wij hopen op uw begrip!

Welkom
Wij worden beoordeeld met een 9.6!

Zie wat andere klanten over ons zeggen!

9.6 / 10
684 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
5 sterren
81%
4 sterren
18%
3 sterren
2%
2 sterren
0%
1 sterren
0%
684 beoordelingen in totaal

Emile van Kessel

10 september 2021

Snelle levering een prima prijs voor een nieuw matras. Duidelijke website.

Vraagje word er nog een extra factuur verstuurd van het gekochte product?

S

10 september 2021

Mooie site. Snelle levering. Veel keuze!
In ons geval bijzondere maat, nl. 100x200cm!

G.VERZIJLBERG

7 september 2021

GOEDE KWALITEIT.
DIK TEVREDEN.

T Beudeker

7 september 2021

T ligt heerlijk en doet mn rug erg goed.

Hannah

5 september 2021

Uitstekende service. Snelle levering. Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. Dacht dat het bed groter was. Ik kon het zonder problemen omruilen voor een kleinere maat. En omdat die goedkoper was kreeg ik nog geld terug gestort. Er wordt duidelijk verteld wanneer er geleverd word. En ze geven een tijdspanne aan van twee uur. Dus je zit ook niet de hele dag te wachten. Ik ben echt zeer tevreden

Geurtz

5 september 2021

Heerlijke topper, zeer tevreden

Sylvia Margriet

1 september 2021

Het bezorgen ging een beetje mis maar uiteindelijk toch gekregen. Ben zeer tevreden

Sandra

31 augustus 2021

Prima

Robert

31 augustus 2021

goede prijskwaliteit verhouding en snelle levering

Wildeboer Thom

30 augustus 2021

Prima service en levering

Gert-Jan

30 augustus 2021

Bijzonder snelle en correcte levering van een mooi product!

Carla

29 augustus 2021

Binnen 2dagen in huis gaat razend snel. LIGT fantastisch. Sta verfrissend op HERBOREN.

Thea

29 augustus 2021

De eerste keer dat wij met Riva in contact zijn geweest. Alle vragen die je hebt worden heel correct en snel beantwoord.
Aan iedereen aan te bevelen. Als ik weer iets nodig zou hebben ga ik direct weer naar RIVA.

Hennie

26 augustus 2021

ben daar zeer tevreden over, doch had er hoes bij verwacht.

Natalie

26 augustus 2021

goede service. Snelle reactie op vragen. Snelle levering

Rob Bekenkamp

26 augustus 2021

Snelle en goede levering, geheel volgens afspraak.

Twan Rommen

25 augustus 2021

Goed matras iets aan de zachte kant !

Gerda

25 augustus 2021

Het matras is gewoon op tijd geleverd. Hij was keurig verpakt en ik kon hem makkelijk uitrollen over mijn ander matras. Prima service dus. Hartelijk dank !

parlevliet

25 augustus 2021

slaap goed ook de maat is heerlijk

Yvonne

24 augustus 2021

Contact gehad met klantenservice vis mail. Snelle reactie. Goed advies en snelle.servische ook een klacht gehad. Deze is snel opgelost. Goed bedrijf!!

F.Duin

24 augustus 2021

PRIMA

Evers

24 augustus 2021

Snelle levering

wim jansen

24 augustus 2021

correcte uitvoering van opdracht en vlotte levering

AMARJIT KAUR

22 augustus 2021

Good fast service!

Ruud Baas

21 augustus 2021

We ontvingen beide matrassen in goede staat en ook binnen 3 dagen,alleen ontbraken de gratis kussens, na een e-mail kreeg ik binnen 2uur een keurig antwoord met excuses en belofte dat deze nagezonden zouden worden, ook dit ontvingen we binnen 3 dagen . Al met al zeer tevreden met de algehele afhandeling

Koen

20 augustus 2021

Snelle levering,kussens waren vergeten,maar na een mailtje waren ze er de volgende dag.Prima bedrijf.

Corien

19 augustus 2021

Contact met de klantenservice was ook heel positief. Meestal meteen direct antwoord op mijn vragen. Top!!

Snelle nette levering

Fam verhees

16 augustus 2021

Heel fijn

Don

15 augustus 2021

Goede service en snelle levering!

Maarten

14 augustus 2021

Zijn netjes geholpen

Kussen waren er niet bij maar nageleverd..

Paul S. Maria van der Pol

13 augustus 2021

Naar mijn idee is de kwaliteit wel goed hoewel ik nooit van dat merk (Riva) heb gehoord.

R Smit-Bouma

13 augustus 2021

Mooie site goede kwaliteit/prijs

Christien

13 augustus 2021

Ik had een mailtje gestuurd naar Riva met de mededeling dat ik niet altijd thuis ben. Toen kon ik doorgeven wanneer ik er wél zou zijn en dus kwam de Transporter niet voor niks.
Er stond bij dat ik 2 kussens gratis zou krijgen maar die had ik niet gehad. Mailtje naar Riva en een paar dagen later kreeg ik de kussens bezorgd.
Prima service!

M.L. Tanke

13 augustus 2021

ik ben erg blij met de geleverde service

Gerrie Kraaijenoord

10 augustus 2021

Over Riva zelf niets te klagen service zijn prima.

Hennie

8 augustus 2021

Prima bedrijf en snelle levering

Eugene Valentijn

4 augustus 2021

D van B

3 augustus 2021

Uiterst tevreden!

Martijn

1 augustus 2021

Duidelijke communicatie, vlotte levering, goede nazorg.

M. van Tilburg

27 juli 2021

Er meteen meteen gereageerd op mijn emailtje. Snelle levering van de matrassen.

W

27 juli 2021

Nog niet uitgeprobeert,maar denk wel goed.

Tonnieh

24 juli 2021

Helaas was deze iets te hard voor mij en daarom geen 5 sterren.
Zeer snel geleverd en daarna super goede service.

J. Baks

23 juli 2021

Prima contact via e-mail, het omruilen ging ook snel en probleemloos.

Aukje

21 juli 2021

snelle bezorging. beetje onhandige verpakking.

Andries

20 juli 2021

Snel geleverd en slaapt goed dus geen klachten er over

Veerle

19 juli 2021

Prima!

M.Rafaela

16 juli 2021

Riva Fabriekmatras goede servies en vriendelijke personeel

Petra

15 juli 2021

Gemakkelijk bestellen, snelle verzending. Misschien voor sommige mensen handig om er een beknopte aanwijzing bij te doen hoe lang men het matras moet laten ademen voor gebruik.

Saskia Jansen

14 juli 2021

Alles duidelijk beschreven op de site en een goede prijs. Netjes verpakt en bezorgd. Snelle levering!!!!!!

Wilmie van den Berg

14 juli 2021

Waar voor je geld

Schrijf zelf een review

Algemene reviews

  • Review over Riva Fabrieksmatras®
  • Aantal sterren