Gratis bezorging
Standaard maten binnen 24 uur geleverd
5 jaar schriftelijke fabrieksgarantie
100 dagen proefslapen
Nederlands fabricaat

In verband met de drukte is het mogelijk dat uw levering iets vertraging oploopt. Wij hopen op uw begrip!

Welkom
Wij worden beoordeeld met een 9.6!

Zie wat andere klanten over ons zeggen!

9.6 / 10
608 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
5 sterren
82%
4 sterren
16%
3 sterren
2%
2 sterren
0%
1 sterren
0%
608 beoordelingen in totaal

van Gaans

9 mei 2021

Goede service ik had een verkeerd matras besteld na een email gestuurd te hebben goed opgelost.

fcm

8 mei 2021

goed matras,slaap lekker.

Sandra

6 mei 2021

Snelle levering. Enige min punt was dat er geen briefje bij zat over de tijd die het matras nodig heeft om te “ontvouwen”Hierover gemaild en snel antwoord gekregen. Matras herstelde zich snel.

E Steenbakker

6 mei 2021

Goed

Dominique

4 mei 2021

Goede service. Niet de eerste keer dat ik bij Riva bestel. Bestelling geleverd binnen de week en dit naar Belgie. Omschrijvingen en specs kloppen met wat op de website staat. Kochten vroeger alles in een meubelwinkel en waren niet meer tevreden. Als je weet dat je kan bestellen via deze weg, moet je goed gek zijn om die prijzen te blijven betalen in meubelwinkels voor zo een beroerde service.

Rita

3 mei 2021

Goed en zeer snelle levering. Erg tevreden

Klaas

3 mei 2021

Geweldig matras. 100% tevreden!
5 sterren!

JAN TWICKLER

3 mei 2021

ZEER GOED ,HEEL SNEL GELEVERD ,PRIMA MATRAS

Robert

29 april 2021

In eerste instantie hadden we gekozen voor 2 gold pocket veren met nasa toplaag. Was een zeer fijn matras mits je in t midden bleef liggen. Omgeruild voor 2 latex matrassen. Service heel snel en matrassen zeer fijn. Later nog een split topper besteld van nasa traagschuim om t perfect te maken. Nog nooit zo fijn geslapen en met een goede service en prijs kwaliteit verhouding.
Aanrader dus.

Cees

28 april 2021

Nog steeds prima, maar we slapen er pas een weekje op, dus moeten we afwachten of het verder zo blijft.

Gusta Balkema

27 april 2021

De service is geweldig: na een bestelling van het verkeerde formaat werd de matras zonder probleem onmiddellijk omgeruild: binnen één dag was het probleem opgelost! Super!!!

Anna

26 april 2021

Keurig vlgs.afspraak geleverd

Rudolf

25 april 2021

Keurig op tijd geleverd!

Lankhaar

23 april 2021

Fijne matras en een GEWELDIGE service.

Hennie

18 april 2021

snelle levering een aanrader

Cor Vent de

18 april 2021

Snelle levering op de vlekken na , goede service

Klaver

17 april 2021

Snelle levering. Ook in afwijkende maten. Informatie over levering zeer goed.

V

16 april 2021

Order werd snel en goed behandeld, levering was snel.

Jolanda

16 april 2021

Prima

Jan Zwier

15 april 2021

Snelle levering en goede prijs/kwaliteits verhouding

ina

15 april 2021

Een goede service en binnen 2 dagen de bestelling gekregen.

Top.

Klazien

14 april 2021

Fijne stevige matras wij slapen er prima op, zijn dik tevreden.

MVH

13 april 2021

De topper werd netjes op tijd geleverd en ik kreeg snel antwoord op mijn vragen.

Anita

13 april 2021

Super Nederlands bedrijf die doet wat t beloofd! Wij zijn er zeer tevreden over!

Marietta Koldenhof-zwaan

13 april 2021

Snel en netjes geleverd

Bryan

12 april 2021

Na de bestelling hadden wij gelijk mailcontact over de gewenste levering, prima geregeld en mooi op tijd

Theo

11 april 2021

prima matras, snelle levering, goed verpakt , slaapt heerlijk

L.veldhuis

11 april 2021

Top

J Wijnsma

11 april 2021

Goede prijs en snelle levering.

Jeroen

11 april 2021

Fijne webshop!

ElsP.

9 april 2021

Snelle levering, niets op aan te merken.

Gerdie

8 april 2021

Goede en snelle levering en service.

Hennie

8 april 2021

Een prima topmatras ,heb eerst zelf geprobeerd en toen voor mijn zoon ook
dezelfde matras besteld,heerlijk geslapen .een goede keus.

Jos

7 april 2021

Snelle levering

Karin van Hoof

6 april 2021

Snelle levering en goede prijzen.

bert

6 april 2021

goeden levering op tijd

Wendy

6 april 2021

Top service

Flip

6 april 2021

Zie boven.

Henk

5 april 2021

Snelle levering, en geede prijs.

HM

5 april 2021

zeer goed, prima

Arie

4 april 2021

Matras is prima. Levering was snel.

Jan

3 april 2021

De topper Nasa koud schuim bevalt heel goed, slapen prima , zelfs zonder gewennongsperiode

R.sommeling

3 april 2021

Wij liggen nu een maand op dit matras en wij zijn zeer tevreden.
Ik persoonlijk ben een echte onrust in bed waardoor ik niet maximaal tot rust kwam met dit matras ben ik niet alleen rustiger maar ook uitgerust .
Mijn vrouw licht op haar zij en ik ben een zij buik slaper en dat is met dit matras geen probleem.
Bijkomend ook mijn rugpijn is weg ,al met al top matras echt een aanrader.

Henk

2 april 2021

Goede service. Snelle levering.

Willie

1 april 2021

Erg klantvriendelijk ,snel reageren op mail ,goeie service fijn bedrijf .

M.A.

31 maart 2021

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Komen alle afspraken goed na, leveren uitstekend advies en nog betere service!!

Marco

29 maart 2021

Ik koop niet graag via internet, maar het gaat soepel, snel en bij vragen wordt je uitstekend te woord gestaan. Bij wissel van matras direct bericht dat bedrag terug werd geboekt, gewoon fijne service

Van Tol

29 maart 2021

Nette correcte afhandeling,en snel mailverkeer.
Ze houden woord over het proefslapen .

Cindy

28 maart 2021

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Karina

28 maart 2021

Goed hoor toppie

Schrijf zelf een review

Algemene reviews

  • Review over Riva Fabrieksmatras®
  • Aantal sterren