Gratis bezorging
Standaard maten binnen 24 uur geleverd
5 jaar schriftelijke fabrieksgarantie
100 dagen proefslapen
Nederlands fabricaat

In verband met de drukte is het mogelijk dat uw levering iets vertraging oploopt. Wij hopen op uw begrip!

Welkom
Wij worden beoordeeld met een 9.6!

Zie wat andere klanten over ons zeggen!

9.6 / 10
358 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
5 sterren
82%
4 sterren
16%
3 sterren
2%
2 sterren
1%
1 sterren
0%
358 beoordelingen in totaal

Astrid

25 november 2020

Snelle levering

Mas

24 november 2020

Een woord gewoon super vanaf dag 1 hebben we heerlijk kunnen slapen een aanrander

Angela

23 november 2020

Goed!

petra

21 november 2020

netjes per mail bereikbaar en snel antwoord
levering gaat keurig en is traceerbaar nette bezorger met een leuke grap

he mevrouw u bent een topper en hier is uw topper, ik vond hem leuk vooral in deze corona tijd waarin iedereen elkaar lijkt te vergeten en saggo is was dit erg gezellig!!! en welkom

Hans

20 november 2020

Ik ben getipt dat Riva bestaat en aan particulieren levert. Dat blijkt een uitstekende tip te zijn geweest.
Jullie zijn voordelig en leveren op tijd en alles keurig verpakt. Wel vind ik de grote hoeveelheid plastic die je gebruikt om het product in te pakken een beetje zonde. Ik snap best dat het nodig is om te kunnen verzenden, maar kijk hier nog eens naar.
Maar los van dat, vind ik Riva prima en ik beveel jullie aan bij anderen.

Alfred Ruikes

19 november 2020

Met mijn rugklachten is dit toch een oplossing ligt prima .

ady

18 november 2020

heel goed

Carla

18 november 2020

Een prima matras

Arnoud

18 november 2020

Ik had de 2 matrassen ontvangen van 90x210 die veel groter uitvielen als gedacht. Zonder dralen zijn de 2 matrassen op maat gemaakt, zonder meerkosten. Ongelooflijke service!!

Vin en Noes

17 november 2020

Prima service. Op woensdag besteld en vrijdag geleverd in Coronatijd.

Henk

17 november 2020

vanaf de eerste minuten heerlijk geslapen op de nieuwe RIVA de luxe 160 x 200 topper. Voldoet uitstekend en geeft goede ondersteuning. Ventilatie is ook goed. Afwachten hoe de topper zich op de lange duur houd qua veerkracht en vormvastheid. Later meer.

Gerda

16 november 2020

Goede en snelle bezorging. Het zag er keurig uit. Niks op aan te merken en goede kwaliteit.

LJ 123

15 november 2020

Op zich goed, alleen ja, de levering heeft nogal wat voeten in de aarde gehad.
(daarom 4 sterren en geen 5)
Wel snel antwoord op vragen over de levering gekregen van Yvette. (Prima kracht dus :-) )

Herselman

14 november 2020

Er zat een vlek op de tijk en zonder probleem werd een nieuwe gestuurd

Jeannette

14 november 2020

Snelle levering, wat heel fijn was gezien mijn rugklachten.

Wendy

14 november 2020

Goede service!

Carla

13 november 2020

Goede service na een jaar naadje afgescheurd langs de rits dit gemeld en kreeg gelijk een niuwe split hoes opgestuurd

Inge

12 november 2020

Goede service, zeer snel geleverd

Mein

12 november 2020

Supersnelle levering, maar 24 uur lijkt niet haalbaar aan de reviews te lezen. Kan beter aangepast worden naar enkele werkdagen. En dat is evengoed supersnel.

Willy Janssens

12 november 2020

momenteel nog in de proefperiode maar eerste dagen al lekker geslapen en de rug klaagt niet meer, goed verzorgd en fijne reactie gehad op mijn mail over wat en hoe met de corona, groeten uit België
Willy Janssens

Ploum

11 november 2020

Zeer tevreden

Jul

8 november 2020

Goede topper voor klein prijsje! Top!

Janet

4 november 2020

Levering was mooi op tijd zoals ze aangegeven hadden!

Henk

4 november 2020

Fijn product

John

2 november 2020

Goede communicatie, snelle levering. Alles keurig in orde.

Rita bentem

1 november 2020

Bos

1 november 2020

nvt.

Brigitte

30 oktober 2020

Zeer snelle levering en heel behulpzaam met omruilen ivm verkeerde matrasmaat besteld. Top service!

Lenie

28 oktober 2020

Fijn bedrijf ,bij vragen snel antwoord terug ,zou het iedereen aanraden .

Alida

28 oktober 2020

Goede en snelle levering

Ernst Verduin

27 oktober 2020

Nette behandeling en direct antwoord op vragen, keurig geregeld

Jan

27 oktober 2020

Was wat angstig door sommige reviews, sommigen zouden geen contact kunnen krijgen met klantenservice na het niet ontvangen van hun matras.
Totaal ongegrond.
Op de site stond binnen 24 uur geleverd, maar daar hadden ze gelijk al gemeld dat het tot 4 werkdagen zou duren. Dit was 3.

Boxhoorn

27 oktober 2020

Top winkel met top producten. Snelle levering en service!
Volgende bestelling is zeker weer bij Rivafabrieksmatras!

Bertus

27 oktober 2020

Ik ben zeer tevreden over de matrassen die ik besteld heb

Hans

26 oktober 2020

Traagschuim is voor ons te warm

D. Overbeek

26 oktober 2020

Over Riva kan ik alleen maar zeggen TOPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ineke

26 oktober 2020

Top zaak

Sharon

26 oktober 2020

Snelle levering ondanks dat ze een dag later kwamen dan gepland

jannette

23 oktober 2020

Prima.

Christa Pausch

22 oktober 2020

Eine sehr schöne bequeme Matratze .
Ich schlafe darauf sehr gut .

Chris

22 oktober 2020

Prima

Ferran Schoonewelle

21 oktober 2020

Snelle afhandeling en bezorging zonder problemen

Lianne

21 oktober 2020

Doen wat ze zeggen en leveren snel!

Dion

21 oktober 2020

Fijne service, met name de 100 dagen omruilgarantie is een dikke +

Co

20 oktober 2020

Levering zoals aangegeven (opgerold en plat) en binnen de redelijke termijn van drie dagen.
Geen 24 uurslevering, maar Hier werd op de website al voor gewaarschuwd.
Al met al een zeer acceptabele levertijd.

Sandra

20 oktober 2020

Geweldige service!

E.Willems

20 oktober 2020

snelle afhandeling niks mis mee.
bezorger trans-mission is wel minder die nemen het niet zou nauw met de bezorg tijd

Danielle

20 oktober 2020

Vraag werd snel beantwoord via de mail. Snelle bezorging

Aaa Frank En Helene Gitz

19 oktober 2020

De matrassen worden keurig aangeleverd.
De afwerking ziet er goed uit.
Ruilen is geen probleem.

Douwe

19 oktober 2020

Top

Schrijf zelf een review

Algemene reviews

  • Review over Riva Fabrieksmatras®
  • Aantal sterren