Gratis bezorging
Standaard maten binnen 24 uur geleverd
5 jaar schriftelijke fabrieksgarantie
100 dagen proefslapen
Nederlands fabricaat

In verband met de drukte is het mogelijk dat uw levering iets vertraging oploopt. Wij hopen op uw begrip!

Welkom
Wij worden beoordeeld met een 9.6!

Zie wat andere klanten over ons zeggen!

9.6 / 10
624 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
5 sterren
82%
4 sterren
17%
3 sterren
2%
2 sterren
0%
1 sterren
0%
624 beoordelingen in totaal

José

9 juni 2021

Eindelijk uitgerust wakker, rug en heupklachten met 80% verminderd.
Geweldige services, probleemloos omgeruild voor de goede maat.
Zeer tevreden over Riva.

Bakker

7 juni 2021

Prima topmatras, snel geleverd, goede kwaliteit!

Wim

7 juni 2021

Fijn topmatras. Snelle levering. Deze topper gekocht, omdat onze oude heel hard was.
Slaapt heerlijk.

Jack

31 mei 2021

Netjes en op tijd geleverd.

C.Bonne

30 mei 2021

Wat een Super fijn Traagschuim met split matras. Rugpijn is 80% minder geworden.
Slaapt heerlijk.

C.Bonne
Leeuwarden

Am Roovers

28 mei 2021

Heel Tevreden over het Topdekmatras Nasa Traagschuim met Koudschuim
Klein foutje Rits , Heel Snel Opgelost Prima Service .

Cees van Duyn

26 mei 2021

Heb een topdekmatras Nasa Traagschuim met Koudschuim, na een auto-ongeluk een whiplash opgelopen, tevens schouder en rugklachten, heb al 30 jaar geen nacht doorgeslapen, werd telkens wakker van pijnklachten, vannacht voor het eerst weer doorgeslapen, voor mij een wonder.

ton vessies

21 mei 2021

goede service en prima levering op de afgesproken dag en tijd

martin

19 mei 2021

prima matras, moest wennen aan het medium verhaal, misschien had achteraf hard beter geweest alhoewel het prima ligt.

Erik Akkermans

19 mei 2021

Uitgebreide informatie op de website over alle te leverende producten.

Ilona

18 mei 2021

Super winkel. Snel geleverd en netjes verpakt

Inge

15 mei 2021

Veel keus en levert volgens afspraak. Aanrader!

Marco

14 mei 2021

Eindelijk van mijn rugpijn af. Het duurde wel een paar dagen, maar is helmaal over.

theo hylkema

13 mei 2021

Top matras

Wim Berg

11 mei 2021

Prima geholpen. Alleen jammer dat ze telefonisch niet te bereiken waren. Via de mail wel prima en snel geholpen.

Marielle

10 mei 2021

Bedrijf reageert netjes, snelle en duidelijke reactie via mail. Alleen jammer dat de vervoerder al een mail stuurde dat de levering er aan kwam terwijl het product manco stond. Hierdoor een week op leveren moeten wachten maar dat vond ik niet echt een groot probleem.

van Gaans

9 mei 2021

Goede service ik had een verkeerd matras besteld na een email gestuurd te hebben goed opgelost.

fcm

8 mei 2021

goed matras,slaap lekker.

Sandra

6 mei 2021

Snelle levering. Enige min punt was dat er geen briefje bij zat over de tijd die het matras nodig heeft om te “ontvouwen”Hierover gemaild en snel antwoord gekregen. Matras herstelde zich snel.

E Steenbakker

6 mei 2021

Goed

Dominique

4 mei 2021

Goede service. Niet de eerste keer dat ik bij Riva bestel. Bestelling geleverd binnen de week en dit naar Belgie. Omschrijvingen en specs kloppen met wat op de website staat. Kochten vroeger alles in een meubelwinkel en waren niet meer tevreden. Als je weet dat je kan bestellen via deze weg, moet je goed gek zijn om die prijzen te blijven betalen in meubelwinkels voor zo een beroerde service.

Rita

3 mei 2021

Goed en zeer snelle levering. Erg tevreden

Klaas

3 mei 2021

Geweldig matras. 100% tevreden!
5 sterren!

JAN TWICKLER

3 mei 2021

ZEER GOED ,HEEL SNEL GELEVERD ,PRIMA MATRAS

Robert

29 april 2021

In eerste instantie hadden we gekozen voor 2 gold pocket veren met nasa toplaag. Was een zeer fijn matras mits je in t midden bleef liggen. Omgeruild voor 2 latex matrassen. Service heel snel en matrassen zeer fijn. Later nog een split topper besteld van nasa traagschuim om t perfect te maken. Nog nooit zo fijn geslapen en met een goede service en prijs kwaliteit verhouding.
Aanrader dus.

Cees

28 april 2021

Nog steeds prima, maar we slapen er pas een weekje op, dus moeten we afwachten of het verder zo blijft.

Gusta Balkema

27 april 2021

De service is geweldig: na een bestelling van het verkeerde formaat werd de matras zonder probleem onmiddellijk omgeruild: binnen één dag was het probleem opgelost! Super!!!

Anna

26 april 2021

Keurig vlgs.afspraak geleverd

Rudolf

25 april 2021

Keurig op tijd geleverd!

Lankhaar

23 april 2021

Fijne matras en een GEWELDIGE service.

Hennie

18 april 2021

snelle levering een aanrader

Cor Vent de

18 april 2021

Snelle levering op de vlekken na , goede service

Klaver

17 april 2021

Snelle levering. Ook in afwijkende maten. Informatie over levering zeer goed.

V

16 april 2021

Order werd snel en goed behandeld, levering was snel.

Jolanda

16 april 2021

Prima

Jan Zwier

15 april 2021

Snelle levering en goede prijs/kwaliteits verhouding

ina

15 april 2021

Een goede service en binnen 2 dagen de bestelling gekregen.

Top.

Klazien

14 april 2021

Fijne stevige matras wij slapen er prima op, zijn dik tevreden.

MVH

13 april 2021

De topper werd netjes op tijd geleverd en ik kreeg snel antwoord op mijn vragen.

Anita

13 april 2021

Super Nederlands bedrijf die doet wat t beloofd! Wij zijn er zeer tevreden over!

Marietta Koldenhof-zwaan

13 april 2021

Snel en netjes geleverd

Bryan

12 april 2021

Na de bestelling hadden wij gelijk mailcontact over de gewenste levering, prima geregeld en mooi op tijd

Theo

11 april 2021

prima matras, snelle levering, goed verpakt , slaapt heerlijk

L.veldhuis

11 april 2021

Top

J Wijnsma

11 april 2021

Goede prijs en snelle levering.

Jeroen

11 april 2021

Fijne webshop!

ElsP.

9 april 2021

Snelle levering, niets op aan te merken.

Gerdie

8 april 2021

Goede en snelle levering en service.

Hennie

8 april 2021

Een prima topmatras ,heb eerst zelf geprobeerd en toen voor mijn zoon ook
dezelfde matras besteld,heerlijk geslapen .een goede keus.

Jos

7 april 2021

Snelle levering

Schrijf zelf een review

Algemene reviews

  • Review over Riva Fabrieksmatras®
  • Aantal sterren