Gratis bezorging
Standaard maten binnen 24 uur geleverd
5 jaar schriftelijke fabrieksgarantie
100 dagen proefslapen
Nederlands fabricaat

In verband met de drukte is het mogelijk dat uw levering iets vertraging oploopt. Wij hopen op uw begrip!

Welkom
Wij worden beoordeeld met een 9.4!

Zie wat andere klanten over ons zeggen!

9.4 / 10
90 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
5 sterren
76%
4 sterren
21%
3 sterren
1%
2 sterren
2%
1 sterren
0%
90 beoordelingen in totaal

Karin

30 juni 2020

Superfijn dat je zo vanaf de fabriek kunt bestellen. Genoeg info op de site! Ga zo door.

Nico D

30 juni 2020

Fijne website. Prima op vragen antwoord gekregen.
Levering prima gegaan
Prima service

maria

30 juni 2020

snelle levering ,prima

Gaby

30 juni 2020

De service is verder prima,tot nu toe niets op aan te merken. Contact per mail gaat vlot, telefonisch werkt het niet omdat de mailbox vol zit. Dat kan beter.

Maartje

29 juni 2020

Prima en snelle service!

Marianne Langenberg

29 juni 2020

We hadden een nieuwe camper aangeschaft en vonden het matras wat aan de harde kant. We stonden toen op een camping in Zeeland en hebben toen via internet 2 topdekmatrassen besteld. Alles is binnen een paar dagen geregeld, zoals beloofd, en naar de camping gestuurd. De topdekmatrassen bevallen ons prima, zien er goed uit en hebben er voor gezorgd dat ons bed nu heerlijk ligt. Prima service en kwaliteit.

Jan

29 juni 2020

Snelle levering!

Monique

29 juni 2020

Goede en snelle levering fijn bedrijf

Jeannet

27 juni 2020

Snelle levering. In het weekend besteld, dinsdag 's morgens bezorgd.
Je hebt geen invloed op de bezorging, kreeg wel voordien een mail met de tijd.

Katja

26 juni 2020

snel geleverd en goed product voor een goede prijs!

Willem

25 juni 2020

het was ff wennen maar ik slaap wel goed nu

Marc V

25 juni 2020

Keurig bedrijf, snelle levering

Frans

24 juni 2020

goed product ,maar idd cominucatie tussen bezorger en klant mag wel wat beter.

John

24 juni 2020

Zijn zeer tevreden is bij ons logé bed
Snelle levering en was mooie prijs dus voor ons alleen maar positief

Johan Arensman

24 juni 2020

levering was een dag vertraagd, maar de volgende dag kwam het toch helemaal goed

van Zeist

24 juni 2020

Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.

Jan Willem

23 juni 2020

Goed product voor een zeer scherpe prijs

Corry

23 juni 2020

De topper is perfect, slapen nu heerlijk
Ondanks afwijkende maat zeer snelle en correcte levering

Elisa

23 juni 2020

Betrouwbaar, doet wat er gezegd wordt.
Goede prijzen.

Riette

23 juni 2020

Ik zou er zeker weer bestellen! Goede service, ook via de chat. Snelle levering.

Juanita

23 juni 2020

Na alle slechte reviews gelezen te hebben,
Toch besteld..
En super tevreden!
Snel geleverd en de topper ligt heerlijk.
Niet te hard en ook zeker niet te hard
Goede ondersteuning voor mijn rug en schouders .
Zeker een aanrader!!

Jah

23 juni 2020

Goede communicatie. Was 2 weken later maar dat bederft de pret niet. Bedankt!

Driss

23 juni 2020

Prachtige

Esther

22 juni 2020

Leveren toch snel, maandagavond besteld, vrijdagmiddag in huis.

Karin

22 juni 2020

Heerlijk slaapgenot door deze topper. Mooi afgewerkt! Hoes kan eraf gehaald worden zodat deze gewassen kan worden. Zeker een aanvulling!

van der Laan

22 juni 2020

Deze fabriek wil ik heel graag aan anderen aan bevelen

FW

21 juni 2020

Ze doen precies wat ze beloven. Contact en levering waren alleen wat trager maar dat is uiteraard te wijten aan de Corona.
Dus ondanks C, helemaal perfect.

suze voorwinde

21 juni 2020

aanrader, goedkoop en heel goed

Sylvia Koers

20 juni 2020

Prima. Ik had een vraag per email gesteld en kreeg op korte termijn een antwoord

C. De Roon

20 juni 2020

Service is geweldig. Wij hadden eerst andere zachtere matrassen besteld maar na een nacht slapen bevielen ze niet. Te zacht. Omgeruild voor hardere matrassen en snel geleverd. Zelfs nog 80 euro retour op onze rekening. Top

Bde

20 juni 2020

Keurig net bedrijf die zijn beloftes na komt.

Heidy

20 juni 2020

Goede service snel bezorgd

Xandry

20 juni 2020

Goede service doen wat ze zeggen.

Els& Rudy

20 juni 2020

Heel tevreden over de matras en snelle levering

RVH Steensma

19 juni 2020

De levering (op mijn werkadres) was snel en heerlijke compacte verpakking en kon deze makkelijk in mijn auto plaatsen.

Herbert van der Ven

19 juni 2020

Goede prijs kwaliteits verhouding en snelle en correcte afhandeling van de order

Toufik

18 juni 2020

Qua service en afspaken is het gewoon top geregeld.

M. ten Hoeve

18 juni 2020

Ik heb hem gisteren pas ontvangen. Keurige aflevering, communicatie uitstekend en matras ziet er Comfortabel en Luxieus uit, ik zie ernaar uit om erop te gaan slapen

ipie

17 juni 2020

de topper is echt een topper.........ben er zeer blij mee

Richard

17 juni 2020

Snelle levering,besteld en na 2 dgn in huis. Top fabrikant.

Henk Slop

17 juni 2020

Een hele goede matras die erg veel steun geeft aan mijn 81 jarige botten en ook voor mijn vrouw

Piet

17 juni 2020

Riva heeft door een mail van mij,zeer snel gereageerd op een schade van de verpakking en vuile plek op een matras . Dit is waarschijnlijk gebeurt in een opslag of tijdens transport.
Mijn dank aan het team van Riva Fabrieksmatrassen

Melkmonster

17 juni 2020

Snelle levering.

Schone slaapster

17 juni 2020

Bestelling is snel en probleemloos geleverd.

Mark Kort

17 juni 2020

Riva matrassen zijn degelijk, en zien er netjes afgewerkt uit. Prijs/kwaliteit is perfect. Wij zijn voortaan klant.

Anne

16 juni 2020

Erg fijn!

Janique Dons

16 juni 2020

Vlotte levering ondanks het gebrek aan communicatie van de leverancier welke niet de verkoper was.

G. Donders-Palmen

16 juni 2020

Dit was mijn eerste bestelling via deze site. En dat is goed bevallen.

G. Van Hengel

16 juni 2020

Het matras is ondanks de drukte binnen twee dagen geleverd.

Janique Dons

16 juni 2020

Heerlijke matras en meer dan zijn geld waard!!

1,2 >

Schrijf zelf een review

Algemene reviews

  • Review over Riva Fabrieksmatras®
  • Aantal sterren