Welkom
Wij worden beoordeeld met een 9.5!

Zie wat andere klanten over ons zeggen!

9.5 / 10
1114 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
5 sterren
79%
4 sterren
18%
3 sterren
3%
2 sterren
1%
1 sterren
0%
1114 beoordelingen in totaal

Gerrit

8 april 2024

Aantal weken nu in gebruik, ligt goed, houdt zich goed.

Franc Leenders

4 april 2024

Hoe het matras van Riva is, weet ik nog niet. Ik hoop goed maar kan niet beoordelen omdat de vervoerder Transmission gisteren het matras zou afleveren.
Naarmate het tijdsvenster dichterbij kwam, steeds gecontroleerd of de tijd nog veranderd was.
Dit bleek de hele tijd precies hetzelfde, echter nadat de uiterlijke tijdstip ruim 15 minuten voorbij was, nogmaals gekeken en wat stond er tot mijn grote verbazing en ontsteltenis?

Bezorging verhinderd, ontvanger was niet thuis!!!!!???? Wij waren met 3 personen thuis, dus wat die bezorger van plan was, zullen wij wel niet te horen krijgen. Maar het is een schandalige actie, zonder bericht!

Henk

4 april 2024

Het matras 12 cm ligt heel lekker

IrmKra

27 maart 2024

Wederom een heerlijk matras ontvangen!

marinus

22 maart 2024

als je precies weet wat voor soort matras je wilt is RIVA een prima optie.

Linda

17 maart 2024

Prima zaak
Snelle levering
Een aanrader

Liza

9 maart 2024

Goede service. Snelle levering.

Anja

26 februari 2024

Snelle verzending
Tijk is mooi.
Ligt heel fijn

Jammer dat de chauffeur de matrassen niet even boven aan de trap kon leggen.
Maar 5 dagen later hebben we de matrassen kunnen gebruiken

Teunissen

25 februari 2024

Lag gelijk geweldig

Chris

20 februari 2024

Een heerlijke matras, slaap er lekker op

Dennis Cremers

18 februari 2024

Goede kwaliteit topmatras
Snelle levering binnen tijdsblok
Flexibele opstelling bij ruiling
Zelfde dag antwoord bij vragen via mailcontact

William

14 februari 2024

1.

Paul

10 februari 2024

Volgens afspraak alles gegaan en tevreden over product.

M keizer

5 februari 2024

Vlotte levering zonder poespas.

Wouter van den Heuvel

31 januari 2024

Had hem liever iets harder gehad, zakt met rugligging toch wat diep door. Maar slaap er nog maar kort op. Weeg 78 kg, dus niet overdreven zwaar. Maar moest ook wennen, de oude Pullman was wel extra hard. Maar heeft het een 20 jaar volgehouden.

Gea

31 januari 2024

Heel fijne matrassen. Goede service en garantie.

Meeuwis Kuijer

30 januari 2024

De levering en daarna het omruilen van de matrassen is goed voor elkaar, netjes en snel mailcontact, uitstekende service

Roel Hagen

23 januari 2024

ZEEEER goede communicatie toen bleek dat de zending vertraagd bleek.

Irma

19 januari 2024

Alles goed gegaan van bestelling tot afleveren!

Jacky

18 januari 2024

Nvt

Paulien

18 januari 2024

Maartje

16 januari 2024

Snelle levering, prijs- kwaliteit verhouding super!

M.J. Gidding

13 januari 2024

Slapen is een heel stuk beter geworden.

Aalt

11 januari 2024

Het matras was voor mijn vrouw te hard, dus retour gezonden en alles werd op een correcte manier afgehandeld en het geld binnen de afgesproken tijd retour ontvangen. Compliment Riva

Patricia

10 januari 2024

Prima matrassen zaak. Makkelijk te bestellen, vlotte levering.

Jolanda

15 december 2023

Slaapt heel goed.

Ronny Brackez

11 december 2023

Uitstekend altijd een pijnlijke rug bij het opstaan nu de pijn helemaal verdwenen

Klaas

10 december 2023

Lachen lekker

Meulen

8 december 2023

Vlotte en snelle levering

Catharina Hermans

6 december 2023

Eindelijk geen rugpijn meer!
Een aanrader en betaalbaar

Brons

5 december 2023

Erg goed , duidelijke informatie , goed product en zeer snelle levering

Guus

4 december 2023

Heb er nu 2!!!!
Goede kwaliteit!
Voor een betaalbare prijs

Constant Van Rumpt

25 november 2023

Waarom heb ik het niet eerder aangeschaft?! Makkelijk besteld, snel geleverd en helemaal naar boven gebracht door vervoerder.

Nermin

22 november 2023

Op de website staat dat levering binnen een dag gebeurt echter door een storing in de fabriek duurde dit bijna een week en was het matras voor ons niet op tijd binnen. Vanuit Riva zelf kwam geen bericht over vertraging. Als we tijdens het aankopen online waren geïnformeerd dat er vertraging was waren we uitgeweken naar een andere aanbieder.

Anja

8 november 2023

Snelle levering

Kees

6 november 2023

Topproduct! Daarnaast prima service en men komt zijn afspraken keurig na! Een aanrader.

Manon

6 november 2023

Prima, netjes ingepakt geleverd. Niet in de beloofde tijd maar dat lag aan de transporteur.

Ollie

31 oktober 2023

Goed bedrijf , echter weet ik niet wat de toekomst brengt ivm garantie etc .
Maar hopen dat ik het niet nodig heb.

Yuliya

28 oktober 2023

Dat was mijn derde product van Riva, goed kwaliteit, nooit problemen mee gehad, een keer matras was te zacht geweest, maar zonder problemen was ingeruild.

Gerrit

25 oktober 2023

Wat het bestellen betreft een fijn bedrijf

Margreet Jochems

23 oktober 2023

Super binnen 2 dagen binnen ,goede kwaliteit topdek matras en tegen goede prijzen met een hoop korting

Ria en Henk

23 oktober 2023

Het ligt heerlijk

Janne

13 oktober 2023

Snelle levering

Rob

12 oktober 2023

2 x van een andere fabrikant terug gestuurd ( volgens mij Chinese rommel ) deze Riva topper was meteen kwaliteit e zeer zeer goed

Mandy

10 oktober 2023

Fijn bedrijf. Paar keer mail contact gehad en zeer snelle reactie terug. Komen afspraken na. Ik zou dit bedrijf aanbevelen

C. Jansen

7 oktober 2023

Bestelling wordt snel en correct geleverd.

ton spaan

29 september 2023

Na een week in gebruik bevalt het product goed en voldoet aan de verwachtingen. Het is een eerste constatering en de tijd zal het verder leren

JOS KIMPS

27 september 2023

ALLES WAS PERFEKT ZEER GOED VERPAKT EN NA 2 DAGEN GELEVERT ZO ALS AFGESPROKEN
PRIMA ZO KAN NIET BETER MVG JOS KIMPS

Essie

27 september 2023

Helemaal in orde.Overzichtelijke site.
Klantenservice helemaal top.
Snel reactie als je iets wil weten.En over eventuele ruiling doen ze ook niet moeilijk over.

Hans

27 september 2023

Prima , snelle levering

Schrijf zelf een review

Algemene reviews

  • Review over Riva Fabrieksmatras®
  • Aantal sterren