Welkom
Wij worden beoordeeld met een 9.5!

Zie wat andere klanten over ons zeggen!

9.5 / 10
943 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
5 sterren
78%
4 sterren
18%
3 sterren
2%
2 sterren
1%
1 sterren
0%
943 beoordelingen in totaal

Audenaerd

23 september 2022

Ligt lekker

Marijke

23 september 2022

Goede service
Ik had topper met split besteld
Kreeg topper zonder split binnen,gelijk mail en foto gestuurd.
Kreeg 2 dagen later de goede topper, en ander werd gelijk weer mee terug genomen.
Ben heel tevreden .

Sjoke Zondervan

19 september 2022

Prima matras

Vandenbussche

19 september 2022

Zeer tevreden.

Annuschek

16 september 2022

Goed tot nu toe

Corrie

14 september 2022

Snelle levering en netjes verpakt.

wim

14 september 2022

matras goed verpakt en vlug geleverd

Yvonne

10 september 2022

Tja , ook daar moet ik helaas even mee wachten aangezien de transporteur zei dat het niet hun fout was dat het niet op tijd geleverd was

peter

7 september 2022

prima lekker stevig matras en zeer snel geleverd

Aaj. Siemes

3 september 2022

Een heel fijn en goed product. Zijn er blij mee.

Hakemulder

30 augustus 2022

Goed bedrijf snelle service

Leon

27 augustus 2022

Tot nu toe prima service en snelle levering, hopelijk blijft dat zo bij de 100 dagen omruil garantie

S. Doornbos

25 augustus 2022

In 1e instantie werd binnen 2 werkdagen de topdekmatras keurig bij ons thuis afgeleverd echter hadden wij een splittopper besteld. Na contact met RIVA fabriekmatrassen werd wederom binnen 2 werkdagen de juiste topdekmatras afgeleverd en zonder enige probleem konden wij de verkeerd afgeleverde topdekmatras weer mee terug geven. Super service !!!

van Osta

20 augustus 2022

snelle nette levering

Hans Jongejan

18 augustus 2022

Product snel geleverd. Goed verpakt. Prima bedrijf.

Michelle

18 augustus 2022

Snelle levering.

F

16 augustus 2022

Snel geleverd en zelfs afwijkende maten kon. Blij mee

Frederik

15 augustus 2022

Uitstekend, een hoog ligcomfort!

anouck

14 augustus 2022

Goed geleverd en gemakkelijk uit te rollen. de matras had juist iets meer dan 48 u nodig om terug tot positieven te komen. ik had eerst de indruk bij neerzitten dat ze te zacht zou zijn maar ze ligt heerlijk als zij/ buikslaper en ook op de rug! of ze fris ligt kan ik nu niet beoordelen met hittegolf. ik slaap in ieder geval beter dan op mijn harde waar ik heup en schouderklachten had op mijn 56.
aanrader!
mvg anouck uit west Vlaanderen

Hin

14 augustus 2022

Fijne en snelle communicatie
Goede prijs kwaliteit verhouding

Henk

13 augustus 2022

Ik ben tevreden

Moen

8 augustus 2022

De bestelling snel en goed afgeleverd. Dank

Moen

8 augustus 2022

Bezorging en manier van bestellen prima

Harry en Rita

8 augustus 2022

Hebben de 2 matrassen gelegd op de bestaande kussen in de caravan en hebben op deze manier 2 aparte bedden, makkelijk als je, s'nachts uit moet, hoef je geen nieuwe caravan te kopen en je vrouw niet in te ruilen, geweldig toch van Riva, hou ik op deze manier Rita!!!

Claessens R

7 augustus 2022

Vlugge en correcte levering.

Samantha

4 augustus 2022

De service is super.
Als het niet lekker ligt dan mag je de matras omruilen.
Het word netjes gebracht en de als het niet goed is netjes opgehaald

Patrick De Smedt

4 augustus 2022

Toporganisatie nog nooit mee gemaakt.
Via internet had ik de Riva topmatras koudschuim Briliant besteld.
Deze werd na 2 dagen keurig geleverd.
Na een 14 dagen er op geslapen te hebben vond ik deze toch een beetje hard waardoor ik wat last had.
Contact opgenomen met de klantendienst en deze stelde voor om de Riva topmatras Hybride koudschuim Exclusive te proberen daar deze zachter is.
Na 3 dagen wederom keurig geleverd en de vorige topmatras werd terug mee genomen.
Jammer genoeg vond ik deze topmatras veel te zacht voor mij waardoor ik zeer slecht sliep.
Na contactname met de klantendienst was ik verbaast dat men hier helemaal niet moeilijk over deed en ze stelde voor om de Riva topmatras Hydroschuim te proberen.
Wederom een goede levering en retour mogen noteren.
Dit matras is nu voor mij de beste gebleken en heb deze dan ook behouden.
Graag wil ik de medewerkers van de klantendienst bedanken omdat niets te veel is voor hen.
Gewoon een TOP bedrijf.

Trudy Van Brussel

1 augustus 2022

Ik heb veel rug en gewricht klachten, en dat veroorzaakt veel pijn. Daarom heb ik gekozen voor de Riva Fabriekmatras.
En werd duidelijk uitgelegd dat deze goed is als je last van rug en drukpunten.
Ik slaap er nu twee weken op en zelfs de pijn is verminderd. Ik ben zeer tevreden over de Riva Fabriekmatras, kan het zeker aanraden.

Chris Smee

26 juli 2022

Snelle services, duidelijke omschrijving van de vele soorten matrassen.

Coby

20 juli 2022

Goed bedrijf.
Snelle en keurige levering!
Top!!

Paula

18 juli 2022

Bedrijf doet wat ze afspreekt. Snelle levering.

Erik

17 juli 2022

Eenvoudig te bestellen
Snel is het bezorgd. Ik

Anna Hogervorst

15 juli 2022

Perfecte maat

Lotty

13 juli 2022

Een prima topper, slaapt heerlijk.

Hendrika

11 juli 2022

Licht goed geen pijn in de rug meer

Vera

11 juli 2022

Alles keurig geregeld. Topper was snel binnen.

Menno

10 juli 2022

Ik had verwacht dat het harder zou zijn

Annemieke

9 juli 2022

Netjes alles afgehandeld. Levering zoals het aangegeven word. Duidelijke instructies wat te doen bij levering.

WillemBotermans

1 juli 2022

Zie mijn commentaar bij Review

P Smit

27 juni 2022

Tot nog toe prima

Annerie

27 juni 2022

Prima
Contact en levering perfect en snel.

F.F. Saulus

21 juni 2022

Goed

Peeters D

19 juni 2022

snelle levering en vlotte communicatie met fabrikant via mail voor en bij vragen, prima zo.

van rymenant

19 juni 2022

snelle levering heb er reeds drie bestellingen gedaan steeds op tijd geleverd

Jan

14 juni 2022

Geweldige topper
En de levering was ook keurig.

Marian

10 juni 2022

Goede communicatie via de mail. Snelle levering

Margriet

3 juni 2022

Goed bedrijf! Geen enkele klacht, integendeel met dit bedrijf kun je rustig in zee gaan.

Van der sluijs

22 mei 2022

Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs en snelle levering

Ted Zandstra

22 mei 2022

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Guido

20 mei 2022

Snel, keurig geprijsd, goede voorwaarden

Schrijf zelf een review

Algemene reviews

  • Review over Riva Fabrieksmatras®
  • Aantal sterren