Betalen

Wij maken matrassen waarbij comfort, kwaliteit en ventilatie het uitgangspunt is. Onze visie is dat echt comfort alleen bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen.

U kunt tijdens het bestellen veilig via uw eigen bank betalen. In Nederland is dit via iDeal en in België via Bancontant.

Ook kunt u betalen via Klarna 'Betaal in 3 delen' (alleen mogelijk voor onze Nederlandse klanten). Betaal in 3 delen’ is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente en extra kosten, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor uw bestelling te betalen. Zo snel uw bestelling is verstuurd, ontvangt u een email van Klarna met de data van de geplande betalingen en wordt de eerste betaling afgeschreven. De 2e termijn na 30 dagen via automatische incasso en de 3e termijn na 60 dagen ook via automatische incasso. U kunt uw geregistreerde gegevens veranderen in de Klarna App. In onze bestaalmodule kiest u voor betaling " Klarna Betaal in 3 delen ".  U kunt al uw bestellingen en betalingen zien en beheren in de Klarna app. Download daarom de Klarna app voor volledige controle en mis nooit een betaling! Goed om te weten: Er worden geen kosten in rekening gebracht om ‘Betaal in 3 delen’ te gebruiken.