Livraison gratuite
Formats standard livrés dans les 24 heures
Garantie écrite de 5 ans du fabricant
100 jours de sommeil d'essai
Fabriqué en Hollande
Bienvenue
Nous sommes notés avec un 9.6!

Voyez ce que les autres clients disent de nous!

9.6 / 10
723 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
5 sterren
80%
4 sterren
18%
3 sterren
2%
2 sterren
0%
1 sterren
0%
723 beoordelingen in totaal

Daggett

19 novembre 2021

Helaas kon mijn bestelling niet binnen 24 uur geleverd worden zoals op de site bij dit product staat, maar bestelling werd binnen 4 werkdagen en binnen het tijdblok geleverd.

Stel

19 novembre 2021

Volgens ons zijn er geen betere.

Jan

19 novembre 2021

Super tevreden

Jeannette Beens

16 novembre 2021

Snelle levering, duidelijke e-mail met bevestiging 1 dag na de betaling en de volgende dag een leveringsbevestiging ontvangen met een track& trace linkje erbij.

De matras zit stevig verpakt en na het uitpakken neemt het matras heel snel de juiste vorm aan ( pocketvering). Riva beloofd een goed product en levert dat ook!

Absoluut een aanbeveling wanneer iemand mij vraagt naar de ervaring.

Marion

14 novembre 2021

Goede service snel geleverd en goed verpakt

Marieke

14 novembre 2021

Goede service, omruilen matras ging vrij moeiteloos en kosteloos.
Bellen lukte niet, maar wel snel antwoord via de mail.

Henk

12 novembre 2021

Zeer goed, we hebben er 16 jaar geleden een gekocht en was zeer goed daarom hebben we nu voor het zelfde matras gekozen.

Henk van den Berg

10 novembre 2021

goed van kwaliteit wij zijn tevreden

Dorothé

9 novembre 2021

goede soepele service, makkelijk contact via de mail, snel antwoord en goed service. omruilen zonder problemen

Dorothé

9 novembre 2021

Prima winkel, prettige service. Er zaten twee kleine gaatjes in de tijk, zonder problemen werd er een nieuwe tijk toegestuurd.
Er is geen keus in het moment dat het bezorgd wordt, dat was wat onhandig, maar gelukkig konden de buren t aannemen.

Ton

9 novembre 2021

Na lange tijd zijn we weer comfortabel aan het slapen zonder pijnen en hele nachten door hadden het veel eerder moeten doen en dan voor die prijs

Harry

8 novembre 2021

Snelle levering. Super

Stefan Schouten

8 novembre 2021

Snelle en uitstekende service.

Mattheus

3 novembre 2021

Een zeer snelle levering, goede afspraken en communicatie.

NTB Bond

2 novembre 2021

wij zijn tevreden

A.coskun

17 octobre 2021

Monique

17 octobre 2021

Geweldig snelle, nette levering. Matras is goed verpakt. Ook het 100 dagen proefslapen is een mooie regeling.

Cobien

15 octobre 2021

Goede service en behulpzaam.
Wij zijn erg tevreden.

Joost

15 octobre 2021

Zeer tevreden over het leveren en de service.

jac

14 octobre 2021

goed product

Elly

12 octobre 2021

Had het veel eerder moeten ontdekken
RIVA TOP

A vd Schaaf

11 octobre 2021

Supper

Irho

11 octobre 2021

Prima bedrijf, snelle nette levering en duidelijke communicatie

Hennie

10 octobre 2021

Snel geleverd

M.O. van Lienden

5 octobre 2021

Snelle en vlotte levering en keurig aangekondigd wanneer de levering plaats vond.

G.M. van der Voort-Mulder

5 octobre 2021

Als ik de rits open kon maken dan zou ik zeer tevreden zijn, maar nu niet

Ron klaassen

4 octobre 2021

Snelle levering en mooie prijzen.

vermaas

3 octobre 2021

het is een genot om op te slapen,dat houd in, een niet onderbroken nachtrust
wij zijn heel tevreden met onze aankoop.
wij bevelen het matras aan.

Nel

29 septembre 2021

Erge vlotte levering en leuke aanbiedingen.
Zeer tevreden.

Ronald

27 septembre 2021

Komt beloftes na en dat wekt bij mij het nodige vertrouwen

AMARJIT KAUR

26 septembre 2021

The matras feels great I swapped it from the silver. The bed came a little damaged but they will send another cover for free. Had problems with delivery, came 1 day after scheduled time.

T Beudeker

25 septembre 2021

T ligt heerlijk en doet mn rug erg goed.

Georgette

20 septembre 2021

Snelle service en duidelijk in informatie.

berrevoets

20 septembre 2021

Keurige communicatie, snelle levering

Geert Vis

18 septembre 2021

Vond de prijs aan de lage kant, dus had bedenkingen over de kwaliteit, maar het is een prima matras niet te hard en niet te zacht. een aanrader.
Met vriendelijke Groeten Geert.

B. Heijdra

17 septembre 2021

Te zacht
Ook de verzending verliep raar

Carla van der Wilt

15 septembre 2021

keurig matras

uschi

14 septembre 2021

Snelle keurige levering

Maurice van Wevering

14 septembre 2021

Het matras werd keurig op tijd gelevererd.
bij het uitpakken zag ik dat er een beschadiging op zat
ik heb een mailtje gestuurd en de volgende dag kreeg ik net een mailtje
terug dat ik een nieuwe hoes kreeg opgestuurd .
En dat werd 2 dagen later bezorgd
de service is goed ondanks dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn
reageren ze binnen en dag op mail en komen de afspraken na

Emile van Kessel

10 septembre 2021

Snelle levering een prima prijs voor een nieuw matras. Duidelijke website.

Vraagje word er nog een extra factuur verstuurd van het gekochte product?

S

10 septembre 2021

Mooie site. Snelle levering. Veel keuze!
In ons geval bijzondere maat, nl. 100x200cm!

G.VERZIJLBERG

7 septembre 2021

GOEDE KWALITEIT.
DIK TEVREDEN.

T Beudeker

7 septembre 2021

T ligt heerlijk en doet mn rug erg goed.

Hannah

5 septembre 2021

Uitstekende service. Snelle levering. Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. Dacht dat het bed groter was. Ik kon het zonder problemen omruilen voor een kleinere maat. En omdat die goedkoper was kreeg ik nog geld terug gestort. Er wordt duidelijk verteld wanneer er geleverd word. En ze geven een tijdspanne aan van twee uur. Dus je zit ook niet de hele dag te wachten. Ik ben echt zeer tevreden

Geurtz

5 septembre 2021

Heerlijke topper, zeer tevreden

Sylvia Margriet

1 septembre 2021

Het bezorgen ging een beetje mis maar uiteindelijk toch gekregen. Ben zeer tevreden

Sandra

31 août 2021

Super

Robert

31 août 2021

goede prijskwaliteit verhouding en snelle levering

Wildeboer Thom

30 août 2021

Prima service en levering

Gert-Jan

30 août 2021

Bijzonder snelle en correcte levering van een mooi product!

Schrijf zelf een review

Algemene reviews

  • Review over Riva Matelas d'usine
  • Aantal sterren